Koncert: Dobbeltkoncert: Henning Stærk og Barrow
Dato: Torsdag 08/07-2021
Tid: Kl. 20.00
Sted: Musikladen

           

           

DOBBELT KONCERTEN MED HENNING STÆRK OG BARROWS ER FORTSAT D. 8. JULI 2021
Har du modtaget mails fra Ticketmaster de seneste dage omkring ændret dato, så kan du se bort fra disse - koncerten er IKKE flyttet. Vi beklager ulejligheden.


Alle købte billetter er fortsat gyldige og du behøver ikke foretage dig yderligt - blot komme den nye dato og på det nye sted:
TORSDAG D. 8. JULI 2021 i MusikLaden kl. 20.00

Alle der har købt billet vil snarest modtage nærmere info fra der hvor de har købt billetter. Informationen vil udover oplysninger om flytningen også oplyse om deres retningslinjer if. ny dato og evt. refundering såfremt man ikke kan den nye dato. Vi beder fortsat om at man udviser tålmodighed og forståelse for at situationen. At alle gør hvad de kan og at der er ekstra pres på alle og at der kan være lidt længere responstid end normalt
Billetter fra TICKETMASTER der er vundet i konkurrencer, vil være gyldig til den nye dato, men er IKKE omfattet af ticketmasters generelle betingelser.


Dobbeltkoncert
Den nu 70 årige Hennings Stærk og hans velspillende band fortsætter ”The Never Ending Tour” og still going strong...
Første single indspillet i 1967

Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie. I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: ’Big Boss Man’ og ’Someone You Love’ som er skrevet af Tina Dickow. Udover de digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.

Landevejen blev hans skæbne

Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 69, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham tilbage.

”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang,” siger han.
Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle i 2019.

”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af,” siger Henning Stærk.

BARROW STORLADEN AMERICANA MED RADIOHITS OG DMA NOMINERINGER

Barrow fik en DMA-nominering og store roser med på vejen for deres kompromisløse debutalbum, “Transition”, der blev lavet på helt gammeldags maner, uden brug af computere, men med bånd og håndkraft. Men det var med radiohittet: “Julia Wants To Take Me Home”, at Barrow fik det store gennembrud. Det er stadig det ægte, håndspillede og americana-inspirerede udtryk, der brænder igennem, og den seneste single “Superheroes” viser igen, at det går lige i ørene på P4-lytterne, og at Barrow ikke bare har fat i det dybe og poetiske, men også “…klassisk bilradio- og ”yes-det er weekeend” musik af bedste karat”, som side33.dk skrev. Forsanger Mikkel Bøggild er ikke uden grund blevet kaldt den nordjyske Springsteen, og når bandet tilmed består af nogle af landets fornemmeste og mest karakteristiske musikere, er deres koncerter altid en stor musikalsk oplevelse.Mikkel Bøggild - Lead vokal, guitar, banjo

Mads Fogt - Guitar

Ole Albrechtsen - Pedal steel guitar

Henrik Poulsen - Bas

Eddi Jarl - Trommer


“…det er simpelthen pissegodt!!! Noget af det bedste jeg har hørt i meget, meget lang tid….Tak!” - Knud Møller


“Nyt og absolut lovende dansk folk/country/rock-navn (...) albumdebuterer med et bundsolidt værk, der snildt demonstrerer bandets flair for americana-inspireret musik med betydelig skelen til klepperter som Neil Young, Bob Dylan og ikke mindst The Band.” (**** Gaffa)


“Superheroes” https://www.facebook.com/barrowsongs/videos/438340540062731/


“My Hometown” live https://www.facebook.com/barrowsongs/videos/2636554203062626/
Dørene åbnes kl. 19

Unummererede siddepladser


Billetpris 275,00 kr. + gebyrLedsager- og kørestolsbillet SKAL købes via Ticketmasters Servicecenter på tlf. 38481633
af hensyn til covid-restriktionerne om antal og afstandskrav er dette ekstra meget vigtigt . 

 

SPAR-EVENT
Strandvejen 82
9800 Hjørring

Tlf.
Mail:

Cvr. 40181059