Koncert: Jacob Dinesen Solo
Dato: Lørdag 14/11-2020
Tid: Kl. 20.00
Sted: Park Vendia

           

           

Jacob Dinesen #ALONEONTHEROAD

 

KONCERTEN ER FLYTTET TIL PARK VENDIA

I efteråret 2020 drager Jacob Dinesen for første og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour - #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form. Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på enonce in a lifetimesolokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA.

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

 

Billetpris 295,00 kr + gebyr

Unummererede siddepladser

Dørene åbnes allerede kl.18.30
Dette af hensyn til at i mødekomme COVID-19 restriktioner og retningslinjer. Vi beder om man er der Aller senest kl. 19.30
Siddepladser bliver tildelt efter hvorledes det kan gå op med afstandskrav og under ledsagelse af vores personale. Hallen fyldes fra scene og bagud.

 

Handicap/kørestolsbillet - både med og uden ledsager (med ledsagerkort) købes ved telefonisk henvendelse til Ticketmasters servicecenter på tlf. nr. 70 15 65 65 - dette af hensyn til at sikre den nødvendige plads på spillestedet.

SPAR-EVENT
Strandvejen 82
9800 Hjørring

Tlf.
Mail:

Cvr. 40181059