Koncert: Allan Olsen - Solo
Dato: Fredag 11/09-2020
Tid: Kl. 20.00
Sted: Musikladen

           

           

Som altid en fantastisk oplevelse når Allan Olsen træder op solo

KONCERTEN ER FLYTTET !

Pga. de mange usikkerheder om hvad og hvornår grundet covid-19, så har Allan Olsen valgt at aflyse de fleste steder på sin solotur her i sommeren 2020 og finde alternative datoer til de der er mulige. Det har det gudskelov været for hans planlagte koncert fredag d. 17.  juli - således den i stedet bliver afviklet FREDAG D. 11. SEPTEMBER 2020. 
Pga. de mange aflysninger bliver billetterne til de resterende koncerter eftertragtede. Oprindelig købte billetter vil selvfølgelig fortsat være gyldige til den nye dato og vi håber meget I vil holde fast I jeres allerede købte billetter. Såfremt I er forhindrede, kan billetterne refunderes.
I hører nærmere fra den udbyder I har købt dem ved. For billetter købt ved Spar i Lønstrup sendes en mail til: info@sparevent.dk.
Evt. refundering skal ske INDEN D. 15. JUNI af hensyn til det videre billetsalg. Tak for jeres forståelse.

 

Sidste år lavede han hattrick - tre aftner i streg for SparEvent hvor han startede i absolut topform, blev ekstra filosofisk i regn og slutte af med genialitet og fantastisk begejstret publikum.

Som en af vores faste gæster og anmeldere skrev:
'Sommeren er reddet - igen sørger Allan Olsen med skønne tekster, frække kommentarer, charme og i dejlige sommerrammer - for det sker.
Allan Olsen er og bliver - en nordjysk snakkegøj, der med sin underspillede facon gør musik til lyrik. Leverer guitarspil der næsten er på højde med elskov. Og helt i tråd hermed sangen om manden der sniffede kvindelige dufte - bare fordi det var dejligt - skønt med naturlige mænd. Han forstår at fylde en hel aften - så den bliver nydt. Og fortæller varmt om livets skæve, sjove, tankevækkende og kærlighedsfyldte begivenheder - i stort, men ikke mindst i småt. Kort sagt mester i hverdagsting - der jo egentlig er livets juveler. Husk sommeraftner er der ikke noget galt med, og kombineret med en gennemmisikalsk og lyrisk Allan Olsen - ja, så gør det helt ondt i hjertet - på den gode måde'

I sommeren 2020 spiller Allan Olsen først to aftner i Musikladen - skønne nye rammer i udkanten af Lønstrup og der efter en enkelt aften i Østerby hallen på Læsø

Siddende koncert med unummererede pladser.

Dørene åbnes kl. 19

Billetpris 295,00 kr. + gebyr

 

Handicap/kørestolsbillet - både med og uden ledsager (med ledsagerkort) købes ved telefonisk henvendelse til Ticketmasters servicecenter på tlf. nr. 70 15 65 65 - dette af hensyn til at sikre den nødvendige plads på spillestedet.

SPAR-EVENT
Strandvejen 82
9800 Hjørring

Tlf.
Mail:

Cvr. 21466999